Μπλόκο σε φορτίο με 109 κιλά χασίς




 
Συνελήφθησαν στην περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο (2) άτομα, ένας 56χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με την μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση των δύο προαναφερόμενων. 
Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίσθηκε επιπλέον, στο Καλπάκι Ιωαννίνων σημείο απόκρυψης ναρκωτικών. 
Το απόγευμα της 15-3-2017, κατελήφθη στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης ο 56χρονος Έλληνας, να μεταφέρει εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, είκοσι πέντε (25) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, τις οποίες προηγουμένως είχε παραλάβει από το σημείο απόκρυψης των ναρκωτικών στο Καλπάκι. Ταυτόχρονα, συνελήφθη στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων ο 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και εκτελούσε χρέη προπομπού, για την αποφυγή ενδεχόμενου αστυνομικού ελέγχου. 
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -109- κιλών και -450- γραμμαρίων
  • Ποσότητα ηρωίνης βάρους -2,8- γραμμαρίων
  • Το χρηματικό ποσό των -840- ευρώ Δύο (2) κινητά τηλέφωνα
  • Μία (1) πτυσσόμενη ράβδος
  • Δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


 
Μπλόκο σε φορτίο με 109 κιλά χασίς Μπλόκο σε φορτίο με 109 κιλά χασίς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.