Εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής





Η Δήμαρχος του Δήμου Σουλίου προκηρύσσει δημοπρασία φανερή, πλειοδοτική και προφορική για την εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής του Δήμου Σουλίου , στις όχθες του ποταμού Αχέροντα για χρήσεις: Ράφτινγκ, ψημένων σταχιών-αραβόσιτος , Πώληση ειδών Λαϊκής Τέχνης και λοιπών παραδοσιακών προϊόντων, Πώληση Μελισσοκομικών προϊόντων και Καντίνα.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου 2017 ,ημέρα Τρίτη και ώρα από 11.00 π.μ μέχρι 12.00 π.μ ,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Παραμυθιά ενώπιον της αρμόδιας από το Νόμο Επιτροπή. Η Δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας εφ’ όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές.

Τα προς εκμίσθωση τμήματα κοινόχρηστου χώρου, που βρίσκονται στις όχθες του Ποταμού Αχέροντα και στο υπ’ αριθμ 21 αγροτεμάχιο και εμφαίνονται στο σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα, όπως τούτα απαριθμούνται παρακάτω, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τις προαναφερόμενες χρήσεις. Όλοι οι παρακάτω χώροι θα δημοπρατηθούν ξεχωριστά.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού και λήγει την 31-12-2019 , οπότε και ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τον εκμισθωμένο χώρο.

Κατεβάστε την διακήρυξη από εδώ 


 
Εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής  Εκμίσθωση του κοινόχρηστου χώρου υπ΄αριθμ. 21 αγροτεμαχίου της Τ.Κ Γλυκής Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 22, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.