520.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου για έργα στους Δήμους της Θεσπρωτίας





Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται στην πράξη, πως από τους λίγους φορείς που μπορούν και θέλουν να πραγματοποιήσουν έργα, τα οποία αποτελούν πάγιο αίτημα πολλών κατοίκων της Θεσπρωτίας, είναι η Περιφέρεια Ηπείρου.

Από δρόμους, πλατείες και δρόμους σε σχολικές μονάδες στην Ηγουμενίτσας, το δίκαιο αίτημα των κατοίκων  του Ραγίου Φιλιατών για αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης που τώρα είναι από αμίαντο, μέχρι την αντικατάσταση των αγωγών άρδευσης των Τ.Ο.Ε.Β. Αχέροντα – Γλυκής και Τ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδας Παραμυθιάς

Συγκεκριμένα Προγραμματικές συμβάσεις θα υπογραφούν μεταξύ των Δήμων της Θεσπρωτίας και της Περφέρειας Ηπείρου για τα εξής έργα:

1. Μεταξύ Π.Ε. Θεσπρωτίας και Δήμου Ηγουμενίτσας για έργα οδοποιίας, συνολικού προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.  
Αφορά δρόμους σε περιοχές της Νέας Σελεύκειας, του Μαυρουδίου και του συνοικισμού Εθνικής Αντιστάσεως που συμπεριλαμβάνει και την επιδιόρθωση του δρόμου προς το 5ο Δημοτικό Σχολείο.

2. Μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου/ Π.Ε. Θεσπρωτίας και του Δήμου Ηγουμενίτσας για την υλοποίηση του έργου: «Βελτίωση οδικής σύνδεσης της οδού 49 Μαρτύρων με το Β΄ Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας» προϋπολογισμού 62.000,00 Ευρώ 
Το συγκεκριμένο έργο συμπεριλαμβάνει και τις δύο κάθετες οδούς δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου Λαδοχωρίου

3. Μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου/ Π.Ε. Θεσπρωτίας και του Δήμου Φιλιατών για την υλοποίηση του έργου: «Υδροδότηση Τ.Κ. Ραγίου Δήμου Φιλιατών» προϋπολογισμού 145.000,00 Ευρώ.

Για έργα που αφορούν τις αγροτικές υποδομές θα υπογραφούν επίσης οι εξής προγραμματικές συμβάσεις:
Περιφέρειας Ηπείρου/ Π.Ε. Θεσπρωτίας του ΤΟΕΒ Αχέροντα – Γλυκής και του ΤΟΕΒ Παραμυθιάς για την υλοποίηση του έργου: «Αντικατάσταση αγωγών άρδευσης Τ.Ο.Ε.Β. Αχέροντα – Γλυκής και Τ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδας Παραμυθιάς» προϋπολογισμού 63.000,00 Ευρώ.


520.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου για έργα στους Δήμους της Θεσπρωτίας 520.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου για έργα στους Δήμους της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.