Έκλεψε την παράσταση και τα βραβεία το λαυράκι Θεσπρωτίας




Με μεγάλη επιτυχία και φέτος η συμμετοχή του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, στην έκθεση Food Expo 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη ΝΑ Ευρώπη, που πραγματοποιείται στην Αθήνα 18-20 Μαρτίου. 

Μετά την εντυπωσιακή περσινή εμφάνιση με τα… καπνιστά Θεσπρωτικά ψάρια, φέτος το γκουρμέ  λαυράκι είχε την τιμητική του και απέσπασε και το βραβείο του Chef’s Club. 

Εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα, τη γεύση και τη φρεσκάδα οι Έλληνες σεφ, ανέδειξαν το λαυράκι με μαγειρική υψηλής φαντασίας και πολυτέλειας. 

Το ίδιο εντυπωσιασμένος ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος, όντας πλήρως ενημερωμένος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Χεκίμογλου, ξενάγησε τους προσκεκλημένους του, αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, στο περίπτερο του Συλλόγου και δεν παρέλειψε βέβαια να δοκιμάσει τους εκλεκτούς ψαρομεζέδες.


Έκλεψε την παράσταση και τα βραβεία το λαυράκι Θεσπρωτίας Έκλεψε την παράσταση και τα βραβεία το λαυράκι Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 19, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.