ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΟΧΙ; - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ» ΣΤΗΝ… ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ




ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ την απάντηση μας (Σ.Σ. "Θεσπρωτών Διαβούλευση") στον νεοδιορισμένο Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας σε δημοσίευμα μας που κατά την άποψη του τον αφορά. 
ΟΧΙ πρωτοσέλιδα βεβαίως όπως γράφει ότι θα επιθυμούσε, αξιολογώντας και ιεραρχώντας εμείς που έχουμε την ευθύνη έκδοσης της εφημερίδας, σε ποιά σελίδα πρέπει να δημοσιεύεται το κάθε θέμα. 
ΚΑΙ για να μη θεωρηθεί ότι το κάνουμε σκόπιμα διευκρινίζουμε και προς αυτόν και προς τους συμπολίτες ότι η είδηση διορισμού Συντονιστή στο Κ.Υ. «δικαιολογείται» να δημοσιευτεί πρωτοσέλιδα. 
Η απάντηση αυτού που διορίστηκε στην είδηση – σχόλιο της εφημερίδας όχι. 
ΑΥΤΑ για την αποκατάσταση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

ΤΩΡΑ όσον αφορά την απάντηση του, την δημοσιεύουμε αυτούσια και οι συμπολίτες θα εξάγουν τα ανάλογα συμπεράσματά, συγκρίνοντας αυτήν με το δικό μας δημοσίευμα. 
ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ προς το παρόν, εκτός να θέλει να έχουμε συνέχεια ο κ. Συντονιστής, στη διατύπωση ρητορικών προφανώς σχετικών ερωτημάτων.

-ΠΟΥ αναφέρουμε εμείς ότι «χτύπησε» την πόρτα του Τοπικού Βουλευτή και ζήτησε το διορισμό του;

-ΤΙ σημαίνει όπως δηλώνει πως «πάγια θέση μου είναι η επιλογή του Συντονιστή στο Κ.Υ. πρέπει να είναι άμεση από τους εργαζόμενους σε αυτό;». ΔΗΛΑΔΗ τι; Να εκλέγεται αυτός; ΑΝ αυτή είναι η θέση του γιατί δεν την υπερασπίστηκε ζητώντας να τροποποιηθεί ο κανονισμός διορισμού ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ και αυτός να εκλέγεται από τη βάση; ΜΗΠΩΣ μας θεωρεί ΧΑΧΟΛΟΥΣ… της ΒΑΣΗΣ κατά το παλαιό, γνωστό στους παλαιότερους Πασοκικό σύνθημα και υποτιμά την νοημοσύνη μας;

-ΠΟΥ… διέγνωσε Ιατρός ων, υπεροψία και έλλειψη ήθους στο σχόλιο μας; ΕΜΕΙΣ ρεπορτάζ κάναμε και τις πληροφορίες που είχαμε όσον αφορά τον διορισμό νέου Συντονιστή ενώ αυτόν είχαν τάξει σε άλλον αναδείξαμε, ευχόμενοι μάλιστα στον νεοδιορισθέντα ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ. ΚΑΙ υπενθυμίζοντας του βεβαίως το διαχρονικό «ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ»! ΤΟ οποίο ισχύει για όλους, αιρετούς και διορισμένους που ασκούν εξουσία κατ’ επέκταση και γι’ αυτόν. Ο οποίος, ως Συντονιστής πλέον του Κ.Υ και όχι απλώς Ιατρός αυτού, πρέπει να συνηθίσει και να αντέχει την δημόσια κριτική είτε του αρέσει είτε όχι.

ΕΝ κατακλείδι το ερώτημα παραμένει. ΤΕΛΙΚΑ διορίστηκε ή όχι από τους σημερινούς Κυβερνώντες;

ΑΥΤΗ είναι η «ταμπακέρα»! 
ΟΛΑ τα άλλα είναι… άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, εύθικτε κ. Συντονιστή, που πράγματι δεν ανήκετε στους «κολλητούς» μας όπως υπαινίσσεστε. 
ΣΑΣ διαφεύγει όμως κάτι σε ότι με αφορά. 
ΠΩΣ δημοσιογραφώντας, «ξεχνώ» ακόμη και τους… κολλητότερους των κολλητών μου. 
ΑΥΤΟ το ξέρουν πολύ καλύτερα αυτοί. 
ΑΥΤΑ… 


 
ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΟΧΙ; - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ» ΣΤΗΝ… ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΟΧΙ; -  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ» ΣΤΗΝ… ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.