Το νέο Προεδρείο και οι Επιτροπές του Δήμου Σουλίου
Ο Δημήτριος Δημητρίου εξελέγει νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σουλίου κατά την διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής με μοναδικό αντικείμενο την εκλογή του νέου προεδρείου καθώς και ων επιτροπών οικονομικών και ποιότητας ζωής.

Το νέο προεδρείο αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Δημήτριος Δημητρίου με 17 ψήφους
Αντιπρόεδρος: Μπαξεβάνου Μαρία με 16 ψήφους
Γραμματέας: Δημήτριος Λώλος με 21 ψήφους

Η οικονομική επιτροπή αποτελείται από τους:
- Τακτικά μέλη: Αναστασόπουλος Δανιήλ, Βλαδίμηρος Αρβανίτης, Θεόδωρος Μπάτσης, Ντάγκας Ευάγγελος, Σακαρέλης Δημήτριος, Ζοκράδης Δημήτριος
- Αναπληρωματικά μέλη: Βασίλης Καλόγερος, Λώλος Δημήτριος, Κωσταράς Σταύρος, Μπέλλος Φάνης, Μπάμπας Ανδρέας.

Η επιτροπή ποιότητας ζωής αποτελείται από τους:
- Τακτικά μέλη: Παππάς Παναγιώτης, Ντάγκας Ευάγγελος, Βασίλης Καλόγερος, Πέτσιος Πέτρος, Μπάμπας Ανδρέας, Χρήστου Δημήτριος.
- Αναπληρωματικά μέλη: Γώγος Ιωάννης, Ντρίτσος Χρήστος, Θεόδωρος Μπάτσης, Τσανάκας Γεώργιος, Λύγκας Γεώργιος.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης, τον λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νικόλαος Αθανασίου, ο όποιος σε κλίμα συγκίνησης απεύθυνε μεν ενωτικό χαιρετισμό, ωστόσο εξέφρασε ξεκάθαρα την δυσαρέσκεια του για την μη ανανέωση της θητείας του και αποχώρησε από την συνεδρίαση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αποχωρεί για λόγους προσωπικών αρχών.


 
Το νέο Προεδρείο και οι Επιτροπές του Δήμου Σουλίου Το νέο Προεδρείο και οι Επιτροπές του Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2017 Rating: 5

Σελίδες