Θεσπρωτία: Μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικού προσώπου




Πληροφορηθήκαμε, από έγκυρη και αξιόπιστη πηγή, πως πριν από λίγες ημέρες η εφορία μπλόκαρε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, από όλες τις τράπεζες, υψηλόβαθμου πολιτικού προσώπου,εν ενεργεία, στη Θεσπρωτία.

Για ποιόν όμως λόγο μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί του;

Οι τραπεζικοί του λογαριασμοί μπλοκαρίστηκαν για χρέη προς την εφορία ύψους 550€.

Θα μου πείτε ολόκληρο πολιτικό πρόσωπο, εν ενεργεία, δεν βρήκε να πληρώσει 550€;

Η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο αστεία, που περιγράφει όμως τη τραγική πραγματικότητα και τις αγκυλώσεις του Ελληνικού Κράτους .

Το ποσό των 550€, μέρος της φορολογίας της οικογένειας του πολιτικού προσώπου, είχε κανονικά εξοφληθεί από τον ίδιο.

Όμως, ο αρμόδιος υπάλληλος της εφορίας, ξέχασε να περάσει στο σύστημα την πληρωμή, με αποτέλεσμα στο σύστημα να εμφανίζεται ανεξόφλητη οφειλή και να δίνετε αυτόματα εντολή για μπλοκάρισμα των τραπεζικών λογαριασμών του φορολογούμενου.

Η εφορία αναγνώρισε το λάθος της, δίνοντας εντολή για άμεσο ξεμπλοκάρισμα των λογαριασμών, ζητώντας παράλληλα γραπτά συγνώμη από τον Έλληνα φορολογούμενο, που έτυχε να είναι και πολιτικό πρόσωπο.

Υ.Γ.1 Δεν δημοσιοποιούμε το όνομα του πολιτικού, διότι πρόκειται για λάθος της εφορίας και όχι του ιδίου. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα ως γνωστόν, καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

Υ.Γ.2 Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τι θα συνέβαινε, εάν στη θέση του πολιτικού ήταν κάποιος επιχειρηματίας που θα βρισκόταν για δουλειές στο εξωτερικό και που από λάθος του Ελληνικού Κράτους, θα έβλεπε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να δεσμεύονται.



Θεσπρωτία: Μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικού προσώπου Θεσπρωτία: Μπλόκαραν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικού προσώπου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5

Σελίδες

Από το Blogger.