Ούτε σταγόνα νερού το 3ήμερο στα τουριστικά Σύβοτα



Τριήμερο και παρά τα παιχνίδια του καιρού, η κίνηση στην παραλιακή ζώνη της Ηπείρου είναι αυξημένη... Την τιμητική του βέβαια έχουν τα Σύβοτα, τα οποία αποτελούν αγαπημένο προορισμό για τους επισκέπτες.

Μόνο που ντόπιοι και τουρίστες έρχονται αντιμέτωποι με το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού.

Από το πρωί της Κυριακής δεν φτάνει σταγόνα, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τις ξενοδοχειακές μονάδες, τα καφέ, τις ταβέρνες και όλους όσους έχουν επενδύσει στον τουρισμό!


Από το πολύ σοβαρό πρόβλημα, διασώζονται προς το παρόν, όσοι είχαν προνοήσει και είχαν τοποθετήσει δεξαμενές, καθώς οι διακοπές νερού στα Σύβοτα, τους θερινούς μήνες είναι και συχνές, συνήθως και πολύωρες! Και τα αποθέματα αυτά όμως τείνουν να εξαντληθούν, χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση τόσο για τους λόγους που δημιούργησε το πρόβλημα όσο και για τον χρόνο αποκατάστασης της ύδρευσης!

Να σημειωθεί ότι και τις προηγούμενες ημέρες η πίεση του νερού ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την καθημερινότητα όλων...

Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν αντί οι αρμόδιοι να αναλίσκονται σε βαρύγδουπες δηλώσεις για τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής, να μεριμνούν και να επιλύουν τα αυτονόητα! Είναι αδιανόητο στις πιο τουριστικές περιοχές της Ηπείρου να μην έχουν αντιμετωπιστεί στοιχειώδη ζητήματα υποδομών.


 
Ούτε σταγόνα νερού το 3ήμερο στα τουριστικά Σύβοτα Ούτε σταγόνα νερού το 3ήμερο στα τουριστικά Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.