Ευχαριστήριο του Συλλόγου «Ρένα Κώτσιου» προς τους γαθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου



Ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης για τη στήριξη της οικογένειας και της παιδείας και λόγω των μεγάλων κοινωνικών αναγκών που υπάρχουν στον Δήμο μας, λειτούργησε για 2η συνεχή χρονιά «Κοινωνικό Φροντιστήριο» για παιδιά άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στον Δήμο της Ηγουμενίτσας.

Την παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή παρείχαν αποκλειστικά και αφιλοκερδώς εθελοντές εκπαιδευτικοί , με δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, κάνοντας πράξη την αγάπη προς τον συνάνθρωπο .Μέσα από την συμμετοχή τους στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Συλλόγου μας, τα παιδιά βελτίωσαν τις σχολικές τους επιδόσεις, καλλιέργησαν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, ανέπτυξαν την εμπιστοσύνη στην ομάδα που συμμετείχαν και την πίστη σε έναν δικαιότερο κόσμο!

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του σχολικού έτους 2016-2017, ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που προσέφεραν τις επιστημονικές τους γνώσεις αλλά και ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους διδάσκοντας τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Συλλόγου. Η προσφορά τους, το εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και η συνέπειά τους υπήρξε ανεκτίμητη!


Χαιρόμαστε ιδιαίτερα επειδή , στην εποχή της οικονοµικής κρίσης όπου θεσµοί και αξίες αµφισβητούνται, οι εκπαιδευτικοί µας επιδεικνύουν αισθήµατα αλληλεγγύης , βρίσκονται κοντά στους µαθητές βοηθώντας και στηρίζοντας όσους το έχουν ανάγκη και εμφυσούν σε αυτούς την πίστη σε όλα εκείνα τα ανθρώπινα δικαιώµατα, που είναι κατάκτηση της ανθρώπινης προσπάθειας αιώνων.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας στους εθελοντές-Εκπαιδευτικούς μας, που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, ώστε να μην στερηθεί κανένα παιδί το δικαίωμα στη μόρφωση:
  • Καλογερής Γεώργιος (Φυσικός),
  • Κονάκη Εύη (Φιλόλογος),
  • Λώλου Ευαγγελία (Φιλόλογος),
  • Βασίλειος Μουσελίμης (Χημικός),
  • Σιούτη Φωτεινή (Φιλόλογος).

Ευχόμαστε και ευελπιστούμε το αλληλέγγυο έργο των παραπάνω εκπαιδευτικών να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να ακολουθήσουν και άλλοι εκπαιδευτικοί το παράδειγμά τους!

Ανανεώνουμε το ΡΑΝΤΕΒΟΥ μας για τον Σεπτέμβρη για μια νέα, δημιουργική και Αλληλέγγυα Σχολική Χρονιά !!!

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο Καλοκαίρι! 


 
Ευχαριστήριο του Συλλόγου «Ρένα Κώτσιου» προς τους γαθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ευχαριστήριο του Συλλόγου «Ρένα Κώτσιου» προς τους γαθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.