Ηγουμενίτσα: Ταξίδι στο χρόνο, μέσα από παλιές φωτογραφίες (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο, προσφέρει στους επισκέπτες, η έκθεση φωτογραφίας που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στον πολιτιστικό χώρο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα.

Η έκθεση με τίτλο "Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο", ήταν μία ιδέα του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γεώργιου Κύλλα, στην οποία βρήκε συμπαραστάτες τόσο την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, όσο και συμπολιτών μας που προσέφεραν φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο.
 

Η έκθεση είναι προγραμματισμένη να λειτουργήσει μέχρι και σήμερα, αν και θα προτρέπαμε τους διοργανωτές να επιμηκύνουν τη διάρκειά της, ώστε να μπορέσουν να την επισκεφθούν όσοι το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες. 
Ηγουμενίτσα: Ταξίδι στο χρόνο, μέσα από παλιές φωτογραφίες (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Ταξίδι στο χρόνο, μέσα από παλιές φωτογραφίες (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες