Ηγουμενίτσα: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα τροχόσπιτα στο Δρέπανο


Συνεχίζει και φέτος η αναρχία που επικρατεί στη παραλία Δρέπανο Ηγουμενίτσας, αναφορικά με την ανεξέλεγκτη στάθμευση και διανυκτέρευση τροχόσπιτων, σε σημείο όπου απαγορεύεται το ελεύθερο κάμπινγκ και στο οποίο λειτουργεί το Δημοτικό κάμπινγκ Ηγουμενίτσας.

Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι παραθεριστές που βλέπουν τα τροχόσπιτα να έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι και την παραλία.



 
Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται και οι επιχειρηματίες που νοίκιασαν το δημοτικό κάμπινγκ, αφού όχι μόνο τα τροχόσπιτα δεν μπαίνουν σε αυτό, αλλά και όσοι μένουν ήδη σε αυτό, βλέποντας πως μπορούν να διανυκτερεύσουν δωρεάν στο Δρέπανο, φεύγουν και αυτοί από το κάμπινγκ.

Λίγοι περισσότεροι έλεγχοι από το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας κρίνεται απαραίτητο.


Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.