Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας και Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου για τις πανελλαδικές εξετάσεις



Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Προέδρος της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος επ’ αφορμή της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στον αγώνα σας και να σας ευχηθώ ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία, ώστε να δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται και να κατακτήσετε τους στόχους, που ο καθένας σας προσωπικά έχει θέσει, ξεκινώντας ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών. Καλή δύναμη επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες σας.


Η δοκιμασία αυτή αποτελεί την αφετηρία μιας σπουδαίας πορείας για το μέλλον, καθώς σας προτρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να στοχεύετε ψηλά.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μία από τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε σε έναν αγώνα δύσκολο και απαιτητικό για την επίτευξη των στόχων σας. Η δοκιμασία αυτή είναι σημαντική δεν είναι όμως καθοριστική για τη ζωή σας, αφού θα υπάρξουν και άλλες μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στην πορεία σας προς ένα καλύτερο μέλλον. Έχοντας πίστη στον εαυτό σας, οπλιστείτε με αισιοδοξία, ψυχραιμία, δύναμη και σιγουριά, και οι κόποι σας θα δικαιωθούν.

Σας εύχομαι να επιδείξετε τη δέουσα ψυχραιμία και νηφαλιότητα και να θυμάστε ότι, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη διαδρομή της ζωής σας θα είναι πολλές». 


 
Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας και Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου για τις πανελλαδικές εξετάσεις Μήνυμα Δημάρχου Ηγουμενίτσας και Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου για τις πανελλαδικές εξετάσεις Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.