Ηγουμενίτσα: Kyprianou House - Εκδηλώσεις (δεξίωση, γάμος, βάπτιση...)


Κάντε την δεξίωση σας αξέχαστη στο Belvedere pool-bar! Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εκδηλώσεις όπως γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτυ η γενέθλια. 
Σε αυτό το ήσυχο και όμορφο περιβάλλον, λίγο πιο έξω από την Ηγουμενίτσα, έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο ξεχωριστό και φιλόξενο, ιδανικό για μια προσωπική βραδιά δεξίωσης. 
Το καταπράσινο γρασίδι, οι φοίνικες και οι τριανταφυλλιές αναδεικνύονται το βράδυ με διακριτικό φωτισμό, καθρεπτίζοντας απαλά στην πισίνα που υπάρχει στο κέντρο, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 
Το σύνολο συμπληρώνει η αύρα της θάλασσας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και πραγματικά μαγεύει της αισθήσεις . 
Οι δεξιώσεις είναι υπαίθριες, όμως κατ΄ απαίτηση παρέχεται η δυνατότητα στέγασης του χώρου. 



Το Belvedere διατίθεται να φιλοξενήσει μέχρι και 300 άτομα και σας εγγυόμαστε μια μοναδική βραδιά με απολαυστικές γεύσεις. 
Σε συνεργασία με τα καλύτερα catering, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πλούσια menu, ξεχωριστά για κάθε περίσταση. 
Επιπλέον μπορούμε να σας προτείνουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για διακόσμηση, μουσική και ιδικά εφέ. 
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να φροντίσουμε την κάθε λεπτομέρεια, ώστε η δεξίωση σας να μείνει αξέχαστη σε σας αλλά και στους καλεσμένους σας


 
Ηγουμενίτσα: Kyprianou House - Εκδηλώσεις (δεξίωση, γάμος, βάπτιση...) Ηγουμενίτσα: Kyprianou House - Εκδηλώσεις (δεξίωση, γάμος, βάπτιση...) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.