Το άκρως καλοκαιρινό remix “Οι Νεραντζιές Ανθίζουν» με την Αρετή Κετιμέ και τις Θεσπρωτές αδελφές Σπανομάρκου (+ΒΙΝΤΕΟ)



Γοητευμένος από την φωνή της Αρετής Κετιμέ, ο Δανός Dj Chrisz παρουσιάζει μια νέα άκρως καλοκαιρινή εκδοχή του τραγουδιού «Οι Νεραντζιές Ανθίζουν»!

Μια από τις επιτυχίες του δίσκου «ΔΥΟ» των μουσικοσυνθετριών/στιχουργών Ιωάννας & Αρετής Σπανομάρκου, αυτή η έντεχνη ρούμπα με το δροσερό μπουζούκι του σολίστα Γιώργου Ξενοκώστα, επανέρχεται και φέρνει μαζί της αρώματα Ελλάδας και καλοκαιριού! 





Ενσωματώνοντας στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής με αρμονικό τρόπο και με σεβασμό στην αρχική του έκδοση, ο Dj Chrisz μας το ξανασυστήνει, σε ένα EDM χορευτικό Summer mix, που όλα δείχνουν πως είναι το hit του φετινού καλοκαιριού!

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι «Οι Νεραντζιές Ανθίζουν» το 2014 ξεχώρισε ανάμεσα από 20.000 κυκλοφορίες δίσκων διεθνώς και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Μουσικής Σύνθεσης ISC στο Nashville στις ΗΠΑ.

Μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνείες της Αρετής Κετιμέ, γεμάτη μελωδικότητα και φρεσκάδα, που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή!


 
Το άκρως καλοκαιρινό remix “Οι Νεραντζιές Ανθίζουν» με την Αρετή Κετιμέ και τις Θεσπρωτές αδελφές Σπανομάρκου (+ΒΙΝΤΕΟ) Το άκρως καλοκαιρινό remix “Οι Νεραντζιές Ανθίζουν» με την Αρετή Κετιμέ και τις Θεσπρωτές αδελφές Σπανομάρκου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. παρα πολύ ωραιο!!! Μπραβο στα κορίτσια!! Τις παρακολουθώ και τις καμαρώνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.