Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας




Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής, που έγινε προχθές (26-07-2017) το βράδυ σε σπίτι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα και συνελήφθησαν στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με την Αλβανική Αστυνομία, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ως δράστες της κλοπής.

Ειδικότερα, καταγγέλθηκε στο R/T κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ότι προχθές το βράδυ, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν διώροφη οικία στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας και αφαίρεσαν χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο των ιδιοκτητών.


Μετά από έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες διέφυγαν προς την Αλβανία και άμεσα ενημερώθηκαν οι όμορες Αλβανικές Αρχές.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την Αλβανική Αστυνομία, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ως δράστες της κλοπής, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κλοπιμαία και οπλισμός. 



Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σπίτι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.