Συλλήψεις τριών ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα



Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρία άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

Χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηγουμενίτσας, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για κλοπή κατά συναυτουργία.


Χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

Χθες το απόγευμα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Αυτοφώρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 


 
Συλλήψεις τριών ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα Συλλήψεις τριών ατόμων για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.