Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"



Και το φετινό Καλοκαίρι, ζήστε μοναδικές και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ", που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Η παραλία Δρέπανος μαζί με το Μακρυγιάλι είναι μια τεράστια ενιαία παραλία που φτάνει σχεδόν τα 4 χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη.
 
Το μοναδικό πλέον κατάστημα που λειτουργεί από τον Μάιο του 2009 σε όλη τη παραλία (πέρα από το οργανωμένο κάμπινγκ), είναι το  Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"
Τα πολύ ρηχά και ζεστά νερά της παραλίας μπροστά από το  "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ", καθώς και ο ναυαγοσώστης που διαθέτει, το κατατάσσει στους ιδανικούς καλοκαιρινούς προορισμούς για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς και για ηλικιωμένους.

Οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν για τους πελάτες του καταστήματος, ο καφές και η μπύρα έχουν μόνο 2,5 ευρώ, τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε εκτός από το μπαράκι του, και πάνω στην παραλία.

Το μπαρ του καταστήματος

Στο εστιατόριο θα βρείτε Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα καθώς και φρέσκα θαλασσινά, σε πολύ προσιτές τιμές.
 
Τέλος αναλαμβάνει και τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας, όπως βαφτίσεις και γενέθλια, ενώ διαθέτει και παιδική χαρά.

Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλέφωνο - 2665027495
Email - infobarkabas@gmail.com
Facebook: https://Kentrikon.Drepano
 
Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 21, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.