Η Energean Oil & Gas υποστηρίζει το 1ο Φεστιβάλ Δωδώνης




Με στόχο να συμβάλλει στην προσπάθεια της πολιτιστικής επανεκκίνησης για τον Αρχαιολογικό Χώρο της Δωδώνης, η Energean Oil & Gas αποφάσισε να υποστηρίξει το 1ο Φεστιβάλ Δωδώνης.

Το 1ο Φεστιβάλ, που διεξάγεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στον Αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης, περιλαμβάνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:


Θουκυδίδης Δραματικός, παράσταση "Πόλεμος Βίας Διδάσκαλος" (10 Ιουλίου)

Ελληνο-αυστριακό Μουσικό Καλοκαίρι -Βραδιά Τζαζ (12 Ιουλίου)

Πανσέληνος στο Στάδιο με βραδιά ποίησης και τραγουδιού (7 Αυγούστου)

Σύγχρονα μουσικά ηχο-τοπία κάτω από την Ιερή Βαλανιδιά


Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean Oil & Gas S.A. κ. Άγγελος Μαστραντώνης δήλωσε σχετικά:

"Σταθερή επιλογή της Energean είναι να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιείται και να μεριμνά για την αειφόρο ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Ο Αρχαιολογικός Χώρος της Δωδώνης αποτελεί μοναδική παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και η ανάδειξή του σε σύγχρονο σημείο αναφοράς διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου θα δημιουργήσει μία νέα αναπτυξιακή δραστηριότητα στην περιοχή και τα ενισχύσει την φυσιογνωμία της και ως τουριστικού προορισμού με προφανή τα οφέλη για την τοπική οικονομία".

Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ συνδιοργανώνουν ο Δήμος Δωδώνης, η Περιφέρεια Ηπείρου, το Πνευματικό Κέντρο Δωδώνης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων. 


 
Η Energean Oil & Gas υποστηρίζει το 1ο Φεστιβάλ Δωδώνης Η Energean Oil & Gas υποστηρίζει το 1ο Φεστιβάλ Δωδώνης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.