4 συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 44, 19 και 30 ετών αντίστοιχα προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της 30χρονης και του ανήλικου τέκνου της ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα και μαζί με τον 19χρονο διευκόλυναν από κοινού την παράνομη έξοδο τους στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Επίσης, στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο ήταν καταχωρημένο στην βάση δεδομένων SIS II ως “κλεμμένο κενό έγγραφο” και είχε επικολλήσει την φωτογραφία του με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.


 
4 συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα 4 συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.