ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΑΠΟΧΗ 16 ΚΑΙ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ




Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσπρωτίας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο γραφείο του ο δικηγόρος Αθηνών Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. 
Η αποτρόπαια αυτή πράξη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός έγκριτου συναδέλφου, και μάλιστα σε ώρα εργασίας , δείχνει την έλλειψη στοιχειώδους προστασίας του πολίτη και την κρίση των θεσμών που βιώνει η χώρα μας καθημερινά.



Οι δικηγόροι θα προασπίσουμε με κάθε τρόπο την άσκηση των καθηκόντων μας και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του πολίτη χωρίς το φόβο κάθε είδους βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσπρωτιας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, και σε ελάχιστη ένδειξη τιμής προς τον εκλιπόντα συνάδελφο, σημμετέχει στην πανελλαδική αποχή που κήρυξε η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων την 16 και 17 Οκτωβρίου 2017. .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΝΤΟΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


 
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΑΠΟΧΗ 16 ΚΑΙ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΑΠΟΧΗ 16 ΚΑΙ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.