Δήμος Σουλίου: Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δάνος Αναστασόπουλος



Την παραίτηση του παρέδωσε το πρωί της Δευτέρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σχεδιασμού – Υποδομών - Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Δάνος Αναστασόπουλος.

Ο Δάνος Αναστασόπουλος παραιτήθηκε τόσο από την θέση του αντιδημάρχου όσο και από την οικονομική επιτροπή και το νομικό πρόσωπο του δήμου.



Στην παραίτηση που έχει ήδη πρωτοκολληθεί , δεν αναφέρονται οι λόγοι παραίτησης, ωστόσο σύμφωνα με όσα ανέφερε στην paramythia-online.gr, σημαντικό ρολό στην απόφαση του, έπαιξε η έλλειψη συνεννόησης καθώς και οι παρεμβάσεις της δημάρχου σε θέματα αρμοδιοτήτων του, ενώ τις επόμενες ημέρες, θα αναφερθεί εκτενώς στους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Έτσι με ενδιαφέρον αναμένεται το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης, στο οποίο ο Δάνος Αναστασόπουλος, είχε την εισήγηση των 20 από τα 23 θέματα της ημερήσιας διάταξης.


 
Δήμος Σουλίου: Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δάνος Αναστασόπουλος Δήμος Σουλίου: Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δάνος Αναστασόπουλος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.