Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας



Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1. Τις κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την ασφαλή διέλευση των αθλητών από την οριοθετημένη περιοχή του Δήμου Ηγουμενίτσας στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας τριάθλου, την Κυριακή 08-10-2017 από 08:00΄ ώρα έως 12:30΄ ώρα της ιδίας:

α) Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Ειρήνης και Φιλίας, καθώς και της Δημοτικής οδού Ηγουμενίτσας – Δρεπάνου έως τη συμβολή της με το τέρμα του ποδηλατοδρόμου.



β) Καθορισμός σε διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας της οδού Γραικού, για την εξυπηρέτηση των οχημάτων που κινούνται από την Ν. Σελεύκεια και Σαγιάδα προς Ηγουμενίτσα και αντίστροφα.

γ) Αλλαγή κατεύθυνσης κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως (λωρίδα με κατεύθυνση προς Μαυρούδι), από το ύψος της οδού Γραικού έως και την αρχή του ποδηλατοδρόμου Ηγουμενίτσας.

δ) Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Εθν. Αντιστάσεως (λωρίδα με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα), από το ύψος του οδού Γραικού έως την αρχή του ποδηλατοδρόμου Ηγουμενίτσας.

ε) Απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Ειρήνης και Φιλίας.

2. Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, εφόσον οι κυκλοφοριακές ανάγκες επιβάλλουν τούτο, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων Αξιωματικού του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

3. Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις – σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/99 (Α-57)«περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».


Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας Ηγουμενίτσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.