• Επικαιρότητα

  To πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην Παραμυθιά
  Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

  Ώρα 07:30΄: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

  Ώρα 10:00΄: Πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δονάτου.

  Ώρα 10:15΄: Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στην οποία καλούνται να προσέλθουν και να παραστούν: - Ο Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου & Πάργας κ. κ. ΤΙΤΟΣ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης Θωμάς. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου. Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ενότητας Θεσπρωτίας.
  - Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραμυθιάς, οι Πρόεδροι και οι Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Σουλίου. Οι Πρόεδροι των Δ. Σ. των Ν.Π.Δ.Δ.
  - Οι κ. κ. Διευθυντές και Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών. Οι κ. κ. Διευθυντές των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Σουλίου.
  - Ο κ. Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς. Ο κ. Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιάς. Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί εν ενεργεία και αποστρατεία. Πρόεδροι εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων και αναπήρων και εκπρόσωποι των παραρτημάτων αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων. Διοικητικά Συμβούλια όλων των Συλλόγων, Ενώσεων, Φορέων, Συνδέσμων και Οργανώσεων.
  - Όλος ο λαός της πόλης. Οι κ. κ. Προϊστάμενοι Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της πόλης, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για να οδηγηθούν οι μαθήτριες και οι μαθητές σε τμήματα, κατά την πρέπουσα τάξη.
  Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός κα. Θεοδώρου Αφροδίτη (καθηγήτρια Πληροφορικής) από το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς. Μετά τον πανηγυρικό της ημέρας θα ακολουθήσει στο Ηρώο Σουλιωτών, που βρίσκεται έξω από τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των ένδοξων νεκρών. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

  - Ώρα 11:00΄: Μαθητική παρέλαση, προ των επισήμων, επί της οδού Κ. Καραμανλή. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη, με παραδοσιακούς δημοτικούς χορούς από χορευτικά τμήματα του δημοτικού σχολείου Παραμυθιάς.


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad