• Επικαιρότητα

  Στην Παραμυθιά ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Καββαθάς - Στήριξη στην υποψηφιότητα Πάσχου για το επιμελητήριο (+BINTEO)


  Στην Παραμυθιά βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, Γεώργιος Καββαθάς.

  Ο Γεώργιος Καββαθάς σε δηλώσεις του στην paramythia-online.gr, στήριξε την υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Πάσχου και τον συνδυασμό “Ανάπτυξη – Ενότητα - Δημιουργία” για τις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές, ενώ πραγματοποίησε και περιοδεία στην αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με μέλη τη επιχειρηματικής κοινότητας.

  “Μου δίνεται η ευκαιρία να δω την Παραμυθιά και να συνομιλήσω με επαγγελματίες εμπόρους και βιοτέχνες, τους οποίους και καλώ να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία του Δεκεμβρίου” ανέφερε ο Γεώργιος Καββαθάς, ο οποίος τόνισε πως “ ο Αλέξανδρος Πάσχος είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος στο επιμελητήριο Θεσπρωτίας και χρειάζεται την στήριξη των μελών του επιμελητηρίου”.

  “Τα προβλήματα της αγοράς είναι καθημερινά και δεν έχουν ούτε κόμμα δεν έχουν χρώμα και χρειάζονται ικανούς ανθρώπους για την Ανάπτυξη της χώρας” σημείωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ


   
   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad