Φώτης Ζγούρης: Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου



Αγαπητοί φίλοι, επαγγελματίες της Θεσπρωτίας,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Πάσχο, στις εκλογές στις 3 και 4 Δεκεμβρίου του 2017, στο τμήμα των Υπηρεσιών.

Είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστώ στις εκλογές του Επιμελητηρίου μας, και σε αυτό με προέτρεψε η τιμητική πρόταση του κ. Πάσχου, ο υπερκομματικός συνδυασμός και το όραμα και η όρεξη για δουλειά προς όφελος όλων των επαγγελματιών του Νομού μας.

Τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τους επαγγελματίες τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, υπερβαίνουν τα κομματικά όρια και ζητούν λύσεις από όλους μας, ενωμένους, με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας σε ένα υγιές περιβάλλον για το κοινό μας μέλλον. Ας γίνουν αυτές οι εκλογές το έναυσμα για ακόμα περισσότερες δράσεις, για περισσότερη καινοτομία και ενημέρωση, για ανάπτυξη για όλους τους επαγγελματίες της Θεσπρωτίας.

Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στις εκλογές, επιλέγοντας τον υποψήφιο της αρεσκείας σας, γιατί το μέλλον μας θα το αποφασίσουμε εμείς – όχι οι άλλοι για εμάς!

Με τιμή,
Ζγούρης Φώτιος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος
Τ 6972835328
Email: fotis_zgouris@yahoo.gr


Φώτης Ζγούρης: Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Φώτης Ζγούρης: Υποψήφιος για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.