Λευτέρης Κώστας: Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Οι εκλογές του Επιμελητηρίου της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου 2017 βρίσκουν τον τόπο μας σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης και τον επιχειρηματία αντιμέτωπο με πολλά και πιεστικά ζητήματα επιβίωσης. Αυτές τις ώρες ευθύνης, ενώνουμε όλοι τις προσπάθειές μας και κινητοποιούμε όλες τις δυνάμεις του επιχειρηματικού κόσμου να οργανωθεί, να δουλέψει στοχευμένα, συλλογικά, και αποτελεσματικά.

Οι καιροί αλλάζουν-παλαιοκομματικές πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν- απαιτείται γενική συναίνεση, διάλογος, ομαδική δουλειά, διεκδικητικότητα, αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, σύνεση, διαρκείς ενημέρωση, εξωστρέφεια και καινοτόμες ιδέες πρωταγωνιστών στο πεδίο των καιρών.

Με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και έχοντας πλέον τη γνώση , είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ως τον πλέον αξιόπιστο και ακούραστο σύμβουλο της μικρομεσαίας επιχείρησης και του ελεύθερου επαγγελματία.

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,

Με αυτές τις σκέψεις κατέθεσα την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Νομού ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, με επικεφαλής τον Πάσχο Αλέξανδρο.

Ζητώ και πάλι κοιτώντας σας στα μάτια την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο σας, την στήριξή σας να συνεχίζω να μάχομαι για τα συμφέροντα της περιοχής μας, των συναδέλφων εμπόρων και επιχειρηματιών.

Σ΄αυτήν την προσπάθεια της οικονομικής και επιχειρηματικής αναστήλωσης του Νομού μας δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς.

Πρέπει ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ να συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες την Κυριακή 3 και Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017.

Η συμμετοχή όλων μας θα δώσει την δυναμική στον συνδυασμό, σε μένα προσωπικά αλλά και στον Επιμελητηριακό Θεσμό, να διεκδικήσει ευκαιρίες, να απαιτήσει δικαιώματα και να κερδίσει αγώνες.

Ελευθέριος Κώστας
Υποψήφιος στο Εμπόρικο Τμήμα 
του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Τηλ. 6940450437 


 
Λευτέρης Κώστας: Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Λευτέρης Κώστας: Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αλ. Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.