Δήμαρχος Σουλίου: Τα είπαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού για τις αθλητικές υποδομές


Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, ειχε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη, συνοδευόμενη απο τους αντιδημάρχους πολιτικής προστασίας και αθλητισμού, Θεόδωρο Μπάτση και Βάσω Ντούκα αντίστοιχα καθώς και με τον βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριο Κάτση

Οπως αναφέρε σε δηλώσεις του ο βουλευτής Θεσπρωτίας, συζητήθηκαν θέματα αδειοδοτήσεων των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων μετά από τις θετικές διατάξεις που απλοποιούν τη διαδικασία και που ψηφίστηκαν με τον πρόσφατο νόμο για το Δομημένο Περιβάλλον.

Επίσης, συζητήθηκαν υποδομές και έργα που θα μπορούσαν να προωθηθούν στο Δήμο Σουλίου, προκειμένου να βελτιώσουν τις συνθήκες καθημερινής προπόνησης των αθλητών τόσο στο στίβο και το ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.

Τέλος, εξετάστηκε την πορεία των ήδη υποβληθεισών προτάσεων σε εγκαταστάσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας καθώς και την προοπτική ένταξης νέων μελετών που εκκρεμούν.


 
Δήμαρχος Σουλίου: Τα είπαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού για τις αθλητικές υποδομές Δήμαρχος Σουλίου: Τα είπαν με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού για τις αθλητικές υποδομές Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.