• Επικαιρότητα

  Αύξηση της τάξης του 20% αναμένει και φέτος στον τουρισμό η Ήπειρος  Αύξηση της τάξης του 20% αναμένει και φέτος στον τουρισμό η Ήπειρος, ποσοστό υπερδιπλάσιο σε σχέση με τον εκτιμώμενο εθνικό μέσο όρο.Παράλληλα με την ποσοστιαία επίδοση επιμηκύνεται και η τουριστική περίοδος όπως ανάφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ηπείρου ο Στράτος Ιωάννου.
   Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού είπε ότι οι πολυσχεδείς και πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες προβολής του τουριστικού προϊόντος αποδίδουν καρπούς και πλέον η Ήπειρος εγγράφεται ως σημαντικός προορισμός στους μεγάλους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς.
  Ο κ. Ιωάννου που πρόσφατα μετείχε σε αποστολή προώθησης του ηπειρωτικού τουριστικού προϊόντος στη Ρωσία τόνισε ότι η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και πιθανότατα θα αποτυπωθεί και στη φετινή επισκεψιμότητα.
  Τέλος ανέφερε ότι μολονότι η εισφορά του τουριστικού εισοδήματος στο εισόδημα της ΑΕΠ της Ηπείρου δεν ξεπερνά το 2% ,εντούτοις οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι τεράστιοι και σύντομα θα αναπληρωθεί το έλλειμμα έναντι άλλων περιοχών.


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad