Αντιδράσεις από τους Νεοδημοκράτες για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας


Η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, οι τοπικές οργανώσεις και η ΟΝΝΕΔ, κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΠΡΑΣΙΑ» στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας, με κεντρικό ομιλητή τον Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Σερρών κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Αυτό όμως που προκάλεσε τις αντιδράσεις πολλών Νεοδημοκρατών, είναι η απόφαση της τοπικής ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας, να βάλει είσοδο και μάλιστα με κόστος 20€.
Στην τιμή βέβαια συμπεριλαμβάνεται φαγητό και ποτό (δεν γνωρίζουμε εάν θα έχει και κλαρίνα...).

Αντιδράσεις υπάρχουν και για την επιλογή της περιοχής της Ηγουμενίτσας, για ακόμα μία χρονιά, κυρίως από μέλη του κόμματος στην Παραμυθιά.

Πολλοί δεξιοί, που επικοινώνησαν μαζί μας, μας δήλωσαν πως δεν τους περισσεύουν 20€ ώστε να παραστούν στην εκδήλωση (και εάν θέλει να πάει με την σύζυγό του 40€), μιλώντας για απαξίωση της βάσης, σε μία περίοδο που η ανεργία μαστίζει τη χώρα.
Ειδικά τους νέους της Θεσπρωτίας, που είναι το μέλλον του κόμματος, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο αρχηγός του κόμματος κ. Μητσοτάκης.

Μπορεί ένα νέος, άνεργος, Θεσπρωτός Νεοδημοκράτης να διαθέσει 20€ για να παραστεί στην εκδήλωση;

Άλλοι ξεκάθαρα μας ανέφεραν τον προβληματισμό τους πως εσκεμμένα υπάρχει υψηλό αντίτιμο, ώστε να περιοριστεί η προσέλευση μελών του κόμματος, που έχουν απηυδήσει με τα όσα βλέπουν να συμβαίνουν στην τοπική ΝΟΔΕ, η οποία ΝΟΔΕ είναι στην ουσία τριχοτομημένη, με ΟΛΟΥΣ να βρίζουν και να κατηγορούν ΟΛΟΥΣ.

Όποια και να είναι η αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι πως σε ένα κόμμα που διεκδικεί και που πιθανόν θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, θα πρέπει να έχει επαφή με την πραγματικότητα του Έλληνα ψηφοφόρου εάν θέλει να τον εμπιστευτεί στις επόμενες εκλογές.

Δεν έχουν όλοι οι δεξιοί, κύριοι, ακροδεξιές τσέπες όπως νομίζετε ή θέλετε να νομίζετε.
Δεν έχουν ευννοηθεί όλοι οι δεξιοί με παχυλούς μισθούς ώστε να τα σκορπάνε σε "γλέντια".

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λαϊκό κόμμα με τον πρώτο λόγο να το έχει πάντα η βάση του. 
Ή έστω ήταν...  



Αντιδράσεις από τους Νεοδημοκράτες για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Αντιδράσεις από τους Νεοδημοκράτες για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.