Κατασκευή συνδέσεων δικτύων αποχέτευσης Παραμυθιάς




Στα πλαίσια έναρξης των εργασιών του έργου με τίτλο «Κατασκευή συνδέσεων δικτύων αποχέτευσης Παραμυθιάς-Αντικατάσταση εσωτερικού δικτυού ύδρευσης πόλης Παραμυθιάς» η Δημοτική αρχή ενημερώνει τους δημότες των Δ.Κ. Παραμυθιάς και Τ.Κ. Καρυωτίου ότι προσεχώς θα πρέπει να υποδείξουν την θέση εγκατάστασης του φρεατίου σύνδεσης, που θα κατασκευάσει η ανάδοχος εταιρία, έμπροσθεν της ιδιοκτησίας τους. Η υπόδειξη θα γίνεται με δήλωση του ιδιοκτήτη ή συνιδιοκτήτη, που θα τους επιδοθεί και θα συμπληρώνεται επί τόπου του έργου. Οι εργασίες, σε πρώτη φάση θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές των Τ.Κ. Καρυωτίου, Αγ. Γεωργίου Παραμυθιάς και Αγ. Δονάτου.

Οι ιδιοκτήτες των κτιρίων πρέπει να γνωρίζουν πριν την αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί:
πως το ενδεδειγμένο βάθος του φρεατίου ελέγχου που θα κατασκευαστεί ισούται με 1,20 μέτρα
την θέση του φρεατίου ελέγχου που θα κατασκευαστεί σε σχέση με το αριστερό όριο του οικοπέδου τους

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι δημότες ως προς τις περιοχές της επόμενης φάση εκτέλεσης των εργασιών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2666360131-127.


 
Κατασκευή συνδέσεων δικτύων αποχέτευσης Παραμυθιάς Κατασκευή συνδέσεων δικτύων αποχέτευσης Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.