Αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου, προτείνει η ΔΚ Παραμυθιάς



Αλλαγές στην εμποροπανήγυρη του Λαμπόβου, προτείνει η ΔΚ Παραμυθιάς μετά την τελευταία της συνεδρίαση. Στα σημαντικά η πρόταση για μεταφορά του παζαριού περιμετρικά του άλσους Αγίας τριάδας και η απελευθέρωση του περιφερειακού Αγίου Δονάτου.
Πιο συγκεκριμένα, γνωμοδοτεί θετικά ως προς τα εξής:
-Μεταφορά του παζαριού από θέση Γαλατά προς εκκλησία Αγίας τριάδας, Αγίου Δονάτου (Σαμέτια) και απελευθέρωση πάνω περιφερειακού δρόμου.
-Η Επικοινωνία προς Άγιο Δονάτο (Σαμέτια), να γίνεται από τον δρόμο Αγίου Αναστασίου και από Αγία Τριάδα (έπιπλα Κοσσιώρη).
-Tρίτη είσοδος από το παρκινγκ. -Οι τουαλέτες και τα ντους να κατασκευαστούν στη θέση των πρώην σφαγείων.
-Σο παρκινγκ να παραμείνει στο χώρο που είναι και σήμερα, με είσοδο από τον κάτω περιφερειακό, μέσα από δάσος.
-Προσθήκη επιπλέον δύο ψησταριών 100τ.μ. στο χώρο που σήμερα είναι τα χαλιά και μείωση μισθώματος κατά 2.000 €. Δηλαδή τέσσερις (4) ψησταριές με 4.000€ η κάθε μία.
-Οι ψησταριές να έχουν απορροφητήρες υποχρεωτικά και μόνο πρόσοψη στον κεντρικό δρόμο.
-Σα χαλιά να τοποθετηθούν στο τέλος του παζαριού.
-Σο ασκέπαστο τμήμα –Ά ζώνη τρέχον μέτρο με τιμή 80€ -Σο σκεπαστό τμήμα -Ά ζώνη τιμή 300€ και διαστάσεις παράγκας 3μ.Χ1,50μ. -Η Β΄ και Γ΄ ζώνη να συγχωνευθούν στην τιμή των 650€.
-Να αναφερθεί στην κανονιστική ο τρόπος πληρωμής των παραγκών


Αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου, προτείνει η ΔΚ Παραμυθιάς Αλλαγή της θέσης του Λαμπόβου, προτείνει η ΔΚ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.