Υποψήφιος για Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Γιάννης Γόγολος

 

Με την παρούσα δήλωση θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η απόφασή μου αυτή δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπολιτών, κυρίως νέων, να θέσω τις όποιες δυνάμεις και την εμπειρία των 16 ετών συνεχούς εκλογής μου στο Δήμο και να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.

Η διαδρομή μου, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους τους δημότες. Στην καθημερινή μας πορεία, ο καθένας αξιολογείται. Αξιολογούνται οι δραστηριότητές του, οι θέσεις, η στάση και οι πρακτικές του. Το επόμενό μου βήμα ως υποψήφιος Δήμαρχος έχει λοιπόν ως παρακαταθήκη, την ενεργό συμμετοχή μου στην τοπική κοινωνία, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη καθημερινότητα των πολιτών σήμερα είναι καθοριστική. Η άσκηση της πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, μετριέται από το παραγόμενο αποτέλεσμα. Η σημερινή Δημοτική αρχή, ασκεί μια διαχειριστική διοίκηση χωρίς πρωτοβουλίες, με σαφείς κομματικές επιρροές, με επιδερμική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μια Δημοτική Αρχή ανίκανη και αναποτελεσματική η οποία διαμορφώνει ένα κλίμα καταστροφικής αδιαφορίας στους πολίτες. “Δεν γίνεται τίποτε, τι μπορώ να κάνω ;» είναι η διάχυτη άποψη σήμερα μεταξύ των πολιτών.



Τα παραπάνω αποτελούν ήδη την απάντηση στο ερώτημα, γιατί η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου γίνεται σήμερα, ενώ μεσολαβεί αρκετός χρόνος μέχρι την πιθανή ημερομηνία των δημοτικών εκλογών. Η απάντησή μου γίνεται ξεκάθαρη, τονίζοντας ακόμη δύο σημεία:
Πρώτον. Ένα τέτοιο εγχείρημα απαιτεί σοβαρή και σε βάθος προετοιμασία. Είναι απαραίτητα λοιπόν τα χρονικά περιθώρια ώστε να αναζητηθούν οι συνθέσεις και οι κοινωνικές συμμαχίες που χρειάζεται η πρόταση αυτή, για να πετύχει ευρεία συναίνεση .

Δεύτερον. Η σύνθεση του συνδυασμού, έχει ξεπεράσει τα κομματικά στεγανά. Δεν μας απασχολεί η πολιτική θέση κανενός. Ήδη άξιοι και ικανοί άνθρωποι, από όλο το πολιτικό φάσμα, πλαισιώσουν τον αρχικό πυρήνα της πρωτοβουλίας αυτής. Και πληθαίνουν καθημερινά. Θα συνεργαστούμε με νέους ανθρώπους, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά πρωτίστως σε ιδέες και νοοτροπία .
Φίλες και φίλοι
Η Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζουν στο πρόσωπό μου οι συμπολίτες μας.

Ξεκινήσαμε με καθαρή στόχευση να οριοθετήσουμε ένα νέο δρόμο για το Δήμο Ηγουμενίτσας. Που θα αξιοποιεί το συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχει η γεωγραφική του θέση και η αξιοσύνη των ανθρώπων που τον κατοικούν σήμερα. Με πολιτικές αποφάσεις τολμηρές, με εξωστρέφεια, με συνεργασίες, με προτάσεις, με μελέτες και αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, μέσα και έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Με εργαλεία διοίκησης που απορρέουν από τις νέες τεχνολογίες. Με υπηρεσίας, που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, άμεσες και αποτελεσματικές.
Τελειώνοντας σας θέτω ένα απλό ερώτημα: Μένουμε θεατές και αδρανείς περιμένοντας ή να αναλάβουμε δράση;
Με αίσθηση ευθύνης, εγώ και ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, επιλέξαμε να αναλάβουμε νωρίς δράση και να πάμε μαζί σας μπροστά!


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
Για πρώτη φορά το 2002 σε ηλικία 26 ετών εκλέχτηκε Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίας Μαρίνας, έχει 16 συνεχόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγόμενος στις πρώτες θέσεις των ψηφοδελτίων και την τελευταία φορά πρώτος σύμβουλος στο γενικό ψηφοδέλτιο. 

Διατέλεσε επίσης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας –Παιδείας –Πολιτισμού- Αθλητισμού. 
Πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού Δήμου Ηγουμενίτσας
Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών Δήμου Ηγουμενίτσας
Πρώτος πρόεδρος στην συνένωση όλων των νομικών προσώπων του Δήμου Ηγουμενίτσας ΠΑΚΠΠΟ.
Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής
Αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής
Υποψήφιος Βουλευτής του νομού Θεσπρωτίας



Υποψήφιος για Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Γιάννης Γόγολος Υποψήφιος για Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Γιάννης Γόγολος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.