Παραμυθιά: Επιτροπή τουριστικής προβολής, ζητάει ο σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού.



Την σύσταση επιτροπής τουριστικής προβολής, ζητάει ο σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου Αποστόλης Φούρκας, η σύσταση επιτροπής είναι απαραίτητη για το συντονισμό όλων ων εμπλεκόμενων φορέων για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Με έγγραφο του προς τον δήμο Σουλίου, ενημερώνει την δημοτική αρχή πως το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να ορίσει ως τακτικό μέλος στην εν λόγω επιτροπή τον Ηλία Φωτίου και ως αναπληρωματικό μέλος τον Τζιούνα Μιχάλη.

Τέλος, ο ο πρόεδρος του συλλόγου Αποστόλης Φούρκας, ενημέρωσε πως στην επιτροπή διαβούλευσης του δήμου Σουλίου, θα συμμετέχει ως τακτικό μέλος ο ίδιος και ως αναπληρωματικό τον Βασίλειο Λώλο.


 
Παραμυθιά: Επιτροπή τουριστικής προβολής, ζητάει ο σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού. Παραμυθιά: Επιτροπή τουριστικής προβολής, ζητάει ο σύλλογος τουριστικών καταλυμάτων και επιχειρήσεων εναλλακτικού τουρισμού. Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.