Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στις καταγγελίες κατά του Προέδρου του



Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας πάντα τοποθετείται συνδικαλιστικά, δεν έκανε και ούτε κάνει προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντώντας τις οποιεσδήποτε παρατάξεις και τους εκπροσώπους των. 
Η παραφιλολογία, η συκοφαντία και το «κατιναριό» είναι χαρακτηριστικό όλων όσων έχουν ενοχές για τη στάση τους προς τους εργαζόμενους. 
Το αν κάποιος είναι αγωνιστής ή όχι και το αν με συνέπεια στέκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους, το γνωρίζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα ποιος είναι στην κυβέρνηση ή τη Δημοτική Αρχή. 
Ο λόγος γίνεται για την νέα παράταξη χαμαιλέοντα, (ανεξάρτητη κίνηση εργαζομένων; -ελεύθερη έκφραση εργαζομένων;) οι εκπρόσωποι της οποίας καλό θα ήταν να ενημερώνονται καλύτερα και να μην φαντάζονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας. 
Από τη στιγμή που η δημοτική αρχή αποφάσισε να συνταχθεί με την απόφαση της ΚΕΔΕ όλοι οι παιδικοί σταθμοί ενημερώθηκαν με απόφαση Προέδρου του Νομικού προσώπου στο οποίο ανήκουν. 
Και αυτό έγινε πριν καν η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφασίσει να στηρίξει με απεργιακή κινητοποίηση την όλη διαδικασία. 
Μήπως εκπρόσωποι της ανεξάρτητης κίνησης εργαζομένων -ελεύθερης έκφρασης εργαζομένων, (αποφασίστε το όνομά σας ποιο είναι) θα έπρεπε να στραφείτε κατά των πολιτικών και συνδικαλιστικών σας μεντόρων γι αυτή την καθυστέρηση- απαξίωση για την οποία μας κατηγορείτε; 
Γιατί εμείς και στηρίξαμε την κινητοποίηση και παρόντες ήμασταν. Εσείς τόσα χρόνια που ήσασταν;;;

Διαβάστε επίσης: Θεσπρωτία - Καταγγέλλουν τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ, για την στάση του στην απεργία των παιδικών σταθμών


 
Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στις καταγγελίες κατά του Προέδρου του Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στις καταγγελίες κατά του Προέδρου του Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.