• Επικαιρότητα

  Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στις καταγγελίες κατά του Προέδρου του  Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας πάντα τοποθετείται συνδικαλιστικά, δεν έκανε και ούτε κάνει προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντώντας τις οποιεσδήποτε παρατάξεις και τους εκπροσώπους των. 
  Η παραφιλολογία, η συκοφαντία και το «κατιναριό» είναι χαρακτηριστικό όλων όσων έχουν ενοχές για τη στάση τους προς τους εργαζόμενους. 
  Το αν κάποιος είναι αγωνιστής ή όχι και το αν με συνέπεια στέκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους, το γνωρίζουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ανεξάρτητα ποιος είναι στην κυβέρνηση ή τη Δημοτική Αρχή. 
  Ο λόγος γίνεται για την νέα παράταξη χαμαιλέοντα, (ανεξάρτητη κίνηση εργαζομένων; -ελεύθερη έκφραση εργαζομένων;) οι εκπρόσωποι της οποίας καλό θα ήταν να ενημερώνονται καλύτερα και να μην φαντάζονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας. 
  Από τη στιγμή που η δημοτική αρχή αποφάσισε να συνταχθεί με την απόφαση της ΚΕΔΕ όλοι οι παιδικοί σταθμοί ενημερώθηκαν με απόφαση Προέδρου του Νομικού προσώπου στο οποίο ανήκουν. 
  Και αυτό έγινε πριν καν η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφασίσει να στηρίξει με απεργιακή κινητοποίηση την όλη διαδικασία. 
  Μήπως εκπρόσωποι της ανεξάρτητης κίνησης εργαζομένων -ελεύθερης έκφρασης εργαζομένων, (αποφασίστε το όνομά σας ποιο είναι) θα έπρεπε να στραφείτε κατά των πολιτικών και συνδικαλιστικών σας μεντόρων γι αυτή την καθυστέρηση- απαξίωση για την οποία μας κατηγορείτε; 
  Γιατί εμείς και στηρίξαμε την κινητοποίηση και παρόντες ήμασταν. Εσείς τόσα χρόνια που ήσασταν;;;

  Διαβάστε επίσης: Θεσπρωτία - Καταγγέλλουν τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ, για την στάση του στην απεργία των παιδικών σταθμών


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad