Δήμος Σουλίου: Αποδεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης - Δ.Σ. την Τρίτη για αποχετευτικό και ΒΙΟΠΑΘΕ


Ύστερα από αίτηση του συνόλου των Συμβούλων της μειοψηφίας και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παραγ. 2 του Ν. 3852/2010, σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο - οδός Κ. Καραμανλή 179 - Παραμυθιά) την 27η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, με θέματα ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1o:
Ενημέρωση για την πορεία και την κατάσταση και τα προβλήματα που ανέκυψαν από το έργο Αποχέτευσης Παραμυθιάς – Καρυωτίου και λήψη απόφασης για ενέργειες και χειρισμούς για την αντιμετώπιση αυτών, επ΄ ωφελεία του Δήμου Σουλίου και των δημοτών.
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2o:
Ενημέρωση για την κατάσταση ΒΙΟΠΑΘΕ Α.Ε στο οποίο πλειοψηφικός εταίρος είναι Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ και λήψη απόφασης για την προώθηση και επίλυση των θεμάτων και προβλημάτων που υφίστανται και εκκρεμούν σε αυτό.
Εισηγητής: κ. Δήμαρχος.


Δήμος Σουλίου: Αποδεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης - Δ.Σ. την Τρίτη για αποχετευτικό και ΒΙΟΠΑΘΕ Δήμος Σουλίου: Αποδεκτό το αίτημα της Αντιπολίτευσης - Δ.Σ. την Τρίτη για αποχετευτικό και ΒΙΟΠΑΘΕ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.