• Επικαιρότητα

  Ο Θεσπρωτός αρχηγός του Λιμενικού Σώματος προωθεί τη συνεργασία Ελλάδας & Αλβανίας


  Ο Θεσπρωτός αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Σταμάτης Ράπτης προωθεί τη συνεργασία Ελλάδας & Αλβανίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος. 
  Στόχος του είναι η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων με τις αρμόδιες αρχές της γειτονικής χώρας, ώστε να ενδυναμωθούν ακόμη περισσότερο οι διυπηρεσιακές σχέσεις, καθώς και να υπάρξει αμεσότερη ανταλλαγή πληροφοριών, προκειμένου να είναι αποτελεσματική η καταπολέμηση του εγκλήματος, που κυρίως έχει να κάνει με μεταφορά ναρκωτικών και λαθρομεταναστών. 
  Είναι δεδομένη η ευαισθησία του κ. Ράπτη στα συγκεκριμένα θέματα. 
  Στο πλαίσιο αυτό επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποίησε η υπαρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας - γενική διευθύντρια Συνόρων και Μετανάστευσης Aida Hajnaj, όπου και συναντήθηκε με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη. 
  Η Aida Hajnaj συνοδευόταν από τον Tomor Duro, eπικεφαλής Τμήματος Θαλασσίων Συνόρων της Γενικής Διεύθυνσης Συνόρων και Μετανάστευσης και τον Andi Likaj, pροϊστάμενο του Εθνικού Κεντρικού Γραφείου της Interpol στα Τίρανα ενώ από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ yπαρχηγός του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος ΚΛΙΑΡΗΣ, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης Παρασκευάς, o Διευθυντής Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, καθώς και επιτελικά στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. 


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad