Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας προς τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη

 
Το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας σας ενημερώνει ότι ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα για ασφαλτόστρωση της εισόδου του σχολείου μας όπως αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες.

Επίσης με την επανέναρξη των μαθημάτων, τον Ιανουάριο δρομολογήθηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ σε καθημερινή βάση για την μεταφορά των μαθητών το μεσημέρι αποκλειστικά για το σχολείο μας, στη διαδρομή Νέα Σελεύκεια - Οικισμός Εθνικής Αντίστασης - Μαυρούδι - Καστρί – Άγιος Βλάσιος – Παραπόταμος.

Έτσι πλέον οι μαθητές του σχολείου μας μεταφέρονται άμεσα μετά την λήξη των μαθημάτων στα σπίτια τους χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν για πάνω από μια ώρα όπως μέχρι τώρα αυτό συνέβαινε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη Θωμά για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των δύο αυτών προβλημάτων καθώς αυτό συμβάλει σημαντικά στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας.


Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας
Μπουτάσης Ελευθέριος


 
Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας προς τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη Ευχαριστήρια επιστολή του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας προς τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.