Ανταπάντηση στη Δημοτική Αρχή Φιλιατών για το ταμειακό έλλειμμα των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ - Του Πέτρου ΜίντζαΑπό την πρώτη ανάγνωση της επιστολής-απάντηση της Δημοτικής Αρχής στο σχόλιό μου για το ταμειακό έλλειμμα των 4,7εκοτομμυρίων ευρώ στο Δήμο Φιλιατών, με βεβαιότητα διαπιστώνει κανείς ότι ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοί του θέλουν τη συγκάλυψη- κουκούλωμα των οικονομικών ατασθαλιών, αφού αντί να ενώσουν τη διαμαρτυρία τους που τόσα χρόνια δεν αποδίδεται δικαιοσύνη για τη μεγάλη λεηλασία, δυστυχώς καταφεύγουν σε ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις.

Τους διαβεβαιώνω λοιπόν, ότι η αθλιότητα τους δεν με αγγίζει, αφού πέφτει στο κενό, γιατί δεν σκοπεύω να τους διεκδικήσω τις καρέκλες τους. Αλλά δεν θα με φιμώσουν κιόλας.Επίσης ο αναγνώστης διαπιστώνει το υπερβολικά μεγάλο άγχος και την αγωνία που διακατέχει τη Δημοτική Αρχή για τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν το 2019. Φαίνεται ότι τα τρία χρόνια που έχουν τις καρέκλες τους, έχουν εθιστεί τόσο πολύ με την εξουσία που τρέμουν μην τη χάσουν και για αυτό εκτρέπονται σε ύβρεις κάθε φορά που κάποιος Δημότης τους αμφισβητεί το αλάθητο. Μετά το αλάθητο του Πάπα της Ρώμης, αποκτήσαμε και το αλάθητο της Δημοτικής αρχής του Δήμου Φιλιατών. Το τεράστιο άγχος τους όμως τους προδίδει. Και προδόθηκαν μόνοι τους ότι μόνο αυτό τους… κόφτει. Άλλωστε το φέσι, αν και δεν τα φάγαμε μαζί, το φόρεσαν στους δημότες κλείνοντας σπίτια με τα υψηλά δημοτικά τέλη που μας επέβαλαν και ρήμαξαν τα χωριά μας.

Τελειώνοντας εδώ θα ήθελα να τονίσω με απόλυτη σαφήνεια, ότι, οι παρεμβάσεις μου για το μείζον θέμα των οικονομικών ελλειμμάτων του Δήμου μας, δεν κρύβουν κανενός είδους σκοπιμότητα, όμως είναι μια αντίδραση θυμού και θλίψης και την ανάδειξή του την οφείλουμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στον πονεμένο τόπο μας. Αλλά δεν μπορώ όμως να μην τονίσω ότι για εμάς τους Δημότες, το ταμειακό έλλειμμα είναι μια πράξη ντροπής είναι μια πολύ μελανή πράξη. 


Υ.Γ. O φωτογραφικός φακός είναι τις περισσότερες φορές αδιάψευστος μάρτυρας ή όπως λένε οι κινέζοι «μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις».
Η φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Κέρκυρα στο corfu pallas μετά την αναβολή της δίκης του πρ. Δημάρχου, είναι η καλύτερη απάντηση στη Δημοτική Αρχή, η οποία διαβεβαιώνει όλους τους Δημότες ότι έχει πράξει ότι προβλέπεται από τον νόμο και έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου.


Ανταπάντηση στη Δημοτική Αρχή Φιλιατών για το ταμειακό έλλειμμα των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ - Του Πέτρου Μίντζα Ανταπάντηση στη Δημοτική Αρχή Φιλιατών για το ταμειακό έλλειμμα των 4,7 εκατομμυρίων ευρώ - Του Πέτρου Μίντζα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες