Πρόσβαση στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας



Σε συνέχεια της έναρξης λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα- που, συγκεκριμένα, εξυπηρετεί το κοινό από τις 28 Φεβρουαρίου 2018-, και αναφορικά στην προσβασιμότητα του, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Νομού Θεσπρωτίας, για τα ακόλουθα:

Η σύνδεση του ΤΕΠ με την παλιά εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Ιωαννίνων, στο ύψος των εργατικών κατοικιών, έχει δημοπρατηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και αναμένεται να υλοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

Για το λόγο αυτό, η πρόσβαση για το κοινό μπορεί να γίνεται, με δική του ευθύνη, από την κεντρική είσοδο, η οποία βρίσκεται στον υπό κατασκευή δρόμο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσεγγίσετε το ΤΕΠ, μέσω του δρόμου που διέρχεται από το γήπεδο της Ηγουμενίτσας και κατευθύνεται προς τη Νέα Σελεύκεια.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

Μετά τιμής
Ο Διοικητής
Σπύρος Δερδεμέζης


Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.