Ηγουμενίτσα: Έκλεισε ο δρόμος στα Πλατάνια, από πτώση πλάτανου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στα παράλια της Θεσπρωτίας, πέρα από τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, δημιούργησε πρόβλημα και στις οδικές συγκοινωνίες, στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, από τον δυνατό άνεμο, πήρε επικίνδυνη κλίση, αιωνόβιος πλάτανος, στην περιοχή Πλατάνια, στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Άμεση ήταν η παρέμβαση τόσο του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, το οποίο διέκοψε την κυκλοφορία στην παραλιακή οδό, όσο και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και του Δήμου Ηγουμενίτσας, συνεργεία των οποίων έκοψαν το δέντρο και απομάκρυναν τους κορμούς και τα κλαδιά του δέντρου.

Ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, ωστόσο είναι πολλά ακόμα τα δέντρα που αιωρούνται επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια περαστικών και οδηγών, όπως το γερασμένο πεύκο, στο παρκάκι, απέναντι από το παλιό τελωνείο Ηγουμενίτσας.





Ηγουμενίτσα: Έκλεισε ο δρόμος στα Πλατάνια, από πτώση πλάτανου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Έκλεισε ο δρόμος στα Πλατάνια, από πτώση πλάτανου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.