Παραμυθιά: Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την μελέτη αποκατάστασης του Ι.Ν Άγιου ΝικολάουΉδη έχουν περάσει 2,5 χρονια περίπου, από την στιγμή που η εφορεία αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, με έκθεση αυτοψίας από μηχανικό της υπηρεσίας, διαπίστωσε τα προβλήματα στην στατικότητα του Ι.Ν Αγίου Νικολάου, ο οποίος σημειωτέων είναι και κοιμητηριακός ναός (2ο νεκροταφείο Παραμυθιάς), με αποτέλεσμα την παύση λειτουργίας του.

Προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης, απαιτείται σχετική μελέτη, το κόστος της οποίας ξεπερνά τις 13.000 ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο για τις μέρες που διανύουμε.

Προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό, η εκκλησιαστική επιτροπή και ο εφημέριος, οργανώνουν καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων, με σκοπό να ξαναζωντανέψουμε τον ιστορικό ναό.

Όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να βοηθήσουν καταθέτοντας ότι ποσό μπορούν στον παρακάτω λογαριασμό: Aρ. Λογαριασμού: 454/296006-09
IBAN: GR3201104540000045429600609
Δικαιούχος: Ι.Ν Αγ. Νικολάου Σαμετίων


 
Παραμυθιά: Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την μελέτη αποκατάστασης του Ι.Ν Άγιου Νικολάου Παραμυθιά: Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την μελέτη αποκατάστασης του Ι.Ν Άγιου Νικολάου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες