H δημοτική αρχή Σουλίου για την εναπόθεση απορριμμάτων και την ανακύκλωση



Ο Δήμος Σουλίου σας κάνει γνωστό ότι το πρόγραμμα της ανακύκλωσης συνεχίζεται κανονικά και οι ημέρες αποκομιδής είναι Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Παρακαλούνται οι καταστηματάρχες να τοποθετούν τα ανακυκλώσιμα υλικά την Δευτέρα, Τρίτη και Τέταρτη μετά την λήξη του απογευματινού ωραρίου της αγοράς .

Τα ανακυκλώσιμα υλικά ( χαρτόνια, πλαστικά κ.λ.π.) πρέπει να είναι συμπιεσμένα και δεμένα ώστε να καταλαμβάνουν τον ελάχιστο δυνατό όγκο και να μην διασκορπίζονται.

Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 150 Ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 28 του κανονισμού καθαριότητας του Δήμου.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σουλίου, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της περισυλλογής των απορριμμάτων, παρακαλεί τους πολίτες να σεβαστούν τις παρακάτω οδηγίες:

Συσκευάζουμε τα απορρίμματα σε πλαστικές, ανθεκτικές σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες οφείλουμε να κλείνουμε καλά.

Τοποθετούμε τις σακούλες μέσα στους κάδους αποκομιδής και όχι έξω από αυτούς. Φροντίζουμε τα καπάκια των κάδων να παραμένουν κλειστά, είναι θέμα υγιεινής. Όπου το καπάκι είναι σπασμένο, ενημερώνουμε την υπηρεσία. Δεν μετακινούμε τους κάδους από την καθορισμένη θέση που είναι τοποθετημένοι. Δεν βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα(έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, στρώματα κ.τ.λ.) ή κηπευτικά απορρίμματα στο πεζοδρόμιο, στο οδόστρωμα ή σε κοινόχρηστους χώρους, πριν επικοινωνήσουμε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Μετά από συνεννόηση, τοποθετούμε τα ογκώδη αντικείμενα σε σημεία που δεν εμποδίζουν τη διέλευση πεζών και οχημάτων και δεν δυσχεραίνουν την αποκομιδή τους.

Στους παραβάτες θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα από τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου.


 
H δημοτική αρχή Σουλίου για την εναπόθεση απορριμμάτων και την ανακύκλωση H δημοτική αρχή Σουλίου για την εναπόθεση απορριμμάτων και την ανακύκλωση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.