Nέο υπέρηχοτομογράφο και υπερηχοκαρδιογράφο αποκτά το ΓΝ Φιλιατών - Μάριος Κάτσης «Καλύπτουμε το χαμένο έδαφος στην Υγεία»


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι το Υπουργείο Υγείας με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη (ΑΔΑ:7ΘΖΞ465ΦΥΟ-ΝΣΝ), ενέκρινε χρηματοδότηση 110.000 € για 2 ιατροτεχνολογικά μηχανήματα απαραίτητα για την αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών:

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης με αφορμή την παραπάνω έγκριση δήλωσε « Ο αγώνας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας δεν σταματά ποτέ, είναι διαρκής. Κάθε φορά προσπαθούμε να λύσουμε ζητήματα που προκύπτουν, να εξοπλίζουμε τις δομές υγείας σε προσωπικό και εξοπλισμό με ότι μέσα διαθέτουμε. Η δουλειά που γίνεται στο Υπουργείο Υγείας έχει ορατά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Έχουμε πολύ δρόμο να καλύψουμε από τα χαμένα χρόνια του πάρτι διαφθοράς στην υγεία και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε»

Υπενθυμίζεται ότι ο παραπάνω εξοπλισμός ήταν ενταγμένος στο Interegg Eλλάδα-Ιταλία 2007-2013 αλλά δεν εκτελέστηκε ποτέ μέχρι την λήξη του προγράμματος.


Nέο υπέρηχοτομογράφο και υπερηχοκαρδιογράφο αποκτά το ΓΝ Φιλιατών - Μάριος Κάτσης «Καλύπτουμε το χαμένο έδαφος στην Υγεία» Nέο υπέρηχοτομογράφο και υπερηχοκαρδιογράφο αποκτά το ΓΝ Φιλιατών - Μάριος Κάτσης «Καλύπτουμε το χαμένο έδαφος στην Υγεία» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.