Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και εκπαιδευτής UEFA/ΕΠΟ κ. Γιάννης Βονόρτας στο Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου


Την Τετάρτη 28/3/2018 στις 12.00΄, θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου και θα μιλήσει ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και εκπαιδευτής UEFA/ΕΠΟ κ. Γιάννης Βονόρτας, όπου θα αναδειχθούν οι ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου, το «ευ αγωνίζεσθε» και το άνοιγμά του στην κοινωνία.

Η επίσκεψη αυτή γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος «πάσα στα θρανία» που έχει εκπονήσει η ΕΠΟ με έγκριση του αρμόδιου Υπουργείου. Μέχρι το τέλος του σχολικού έτους το πρόγραμμα θα απευθυνθεί σε περισσότερους από 6.500 μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Χώρας. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και αντιπροσωπία της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Επιπλέον σημεία του προγράμματος είναι η φιλοξενία μαθητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Εθνικών Ομάδων, η πρόσκλησή τους σε αγώνες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων και η πρόβλεψη για μαθητικούς ποδοσφαιρικούς διαγωνισμούς, δίνοντας στους μικρούς φίλους του αθλήματος την ευκαιρία να διοχετεύσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και να αφήσουν με αυτόν τον τρόπο το αποτύπωμά τους στην ποδοσφαιρική ιστορία της χώρας. Η πρώτη μαθητική έκθεση ζωγραφικής, με τη συμμετοχή άνω των 70 Δημοτικών Σχολείων από όλη την επικράτεια είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί τέλη Μαΐου 2018.

Εκτός των επισκέψεων, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποστέλλει σχολικά εγχειρίδια, μπάλες ποδοσφαίρου και φανέλες σε εκατοντάδες ολιγοθέσια και δυσπρόσιτα Δημοτικά Σχολεία της χώρας, ώστε να προσφερθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές, που διαμένουν σε ακριτικές, νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές, η χαρά της άθλησης και της ποδοσφαιρικής ενημέρωσης, πάντα σε συνεργασία και υπό την εποπτεία των Διευθυντών και γυμναστών των Σχολείων.


 
Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και εκπαιδευτής UEFA/ΕΠΟ κ. Γιάννης Βονόρτας στο Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και εκπαιδευτής UEFA/ΕΠΟ κ. Γιάννης Βονόρτας στο Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.