«Θεατρικό Σεμινάριο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα, 14 & 15 Απριλίου»




Η Θεατρική Σκηνή Αρλεκίνος υποδέχεται με μεγάλη χαρά την υπέροχη ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η οποία θα διδάξει στο σεμινάριο θεάτρου το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Απριλίου.

Η ηθοποιός που όλοι αγαπήσαμε θα είναι κοντά μας για να μας εμπνεύσει με την εκρηκτική της προσωπικότητα και την μεγάλη της εμπειρία από το θέατρο και την τηλεόραση. Με το μοναδικό της ταλέντο και την αμεσότητα στο λόγο που τη διακρίνει, θα μας δείξει δρόμους και τεχνικές για να επικοινωνούμε με την Τέχνη του Θεάτρου.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει εμφανιστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις από νεαρή ηλικία, όπως άλλωστε και σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Την γνωρίσαμε όμως καλύτερα και την απολαύσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους σε σειρές όπως: «Για πάντα φίλες», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Safe Sex TV Stories», «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και φυσικά τη λατρέψαμε «Στο Παρά 5» .

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Θεατρικής Σκηνής «Αρλεκίνος», Κουγκίου-Κιάφας 22, Ηγ/τσα.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:

Σάββατο 14 Απριλίου 18:00-20:00 και Κυριακή 15 Απριλίου 11:00-13:00

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής: 6979575599 κα Φωτεινή Χριστάκη, καλλιτεχνική δ/ντρια


«Θεατρικό Σεμινάριο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα, 14 & 15 Απριλίου» «Θεατρικό Σεμινάριο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα, 14 & 15 Απριλίου» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 14, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.