ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ




Το οικόπεδο 1 βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Έχει εμβαδόν Ε= 2.278,33 τμ. Βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση καθώς έχει πανοραμική θέα προς το χωριό και προς την θάλασσα. 




Το οικόπεδο 2 με εμβαδόν Ε=721,75 τμ, βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Αποτελεί από μόνο του ένα οικοδομικό τετράγωνο. Περιμετρικά περιβάλλεται από δρόμους . Είναι στην Β’ ζώνη με αυξημένους συντελεστές δόμησης και κάλυψης. Βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και η προσπέλαση προς τους χώρους παροχών υπηρεσιών διασκέδασης γίνεται με τα πόδια.



Το οικόπεδο 3 με εμβαδόν Ε= 884,28τμ, βρίσκεται εντός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Είναι στην Β’ ζώνη με αυξημένους συντελεστές δόμησης και κάλυψης. Στις τρεί πλευρές του έχει πρόσωπο σε δρόμους. Βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού και η προσπέλαση προς τους χώρους παροχών υπηρεσιών διασκέδασης γίνεται με τα πόδια.



Το οικόπεδο 4 έχει εμβαδόν Ε=4.000,00τμ. Είναι εκτός σχεδίου οικισμού Συβότων Θεσπρωτίας. Βρίσκεται στην θέση ΔΕΗ και η απόσταση του από την κοντινή παραλία λουομένων είναι 200,00μ με τα πόδια. 




Τηλ. Επικοινωνίας : 6947 57 60 59 κα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.