Συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας




Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 50 και 28 ετών αντίστοιχα, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής σε Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό τον 50χρονο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε τον 28χρονο, ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το όχημα καθώς και τα έγγραφα.

Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 36 και 28 ετών αντίστοιχα, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος κατείχε και επέδειξε για τον εαυτό του και για λογαριασμό της 28χρονης συζύγου του αλλά και για τα δύο (02) ανήλικα τέκνα τους, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα έγγραφα.


 
Συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 05, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.