Η εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ)


Στο νομό Θεσπρωτίας βρέθηκε την Παρασκευή, η βραβευμένη τουριστική εκπομπή από το Κανάλι Ένα της Καβάλας "ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ", την οποία επιμελείται ο Διογένης Χαραλαμπίδης.
Η συγκεκριμένη εκπομπή αναμεταδίδεται σε 8 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα
Στην περιοχή μας μεταδίδεται από το ΒΗΜΑ tv των Ιωαννίνων κάθε Κυριακή.

Ο παρουσιαστής της εκπομπή κ. Διογένης Χαραλαμπίδης, μαζί με τον οπερατέρ κ. Κωνσταντίνο Πατσουλίδη, δέχθηκαν την Ηπειρώτικη φιλοξενία και γεύτηκαν τοπικά προϊόντα, ενώ επισκέφθηκαν και τους 3 Δήμους της Θεσπρωτίας.

Δείτε τι έγραψε ο παρουσιαστής για την περιοχή μας, καθώς το τρέιλερ της εκπομπής. 





Γνωστή περισσότερο ως περιοχή με διερχόμενο τουρισμό, καθόσον από την πρωτεύουσά της Ηγουμενίτσα διέρχονται χιλιάδες τουρίστες από και προς την Ελλάδα κάθε χρόνο, η Θεσπρωτία διατηρεί το προσωπικό της χρώμα και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον επισκέπτη που θα θελήσει να την γνωρίσει. 
Την κόβει σχεδόν στη μέση ο ποταμός Θύαμις (Καλαμάς), του οποίου το δέλτα στις εκβολές του στο Ιόνιο αποτελεί σημαντικό βιότοπο. 
Συναντάει κανείς παραθαλάσσια τουριστικά κέντρα, σε περιοχές γεμάτες ελιές και ειδυλλιακές παραλίες με ψιλή άσπρη άμμο, αλλά και ορεινά γραφικά χωριά με το χαρακτηριστικό ηπειρώτικο ύφος και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική. 
Επίσης δεν λείπουν τα λαογραφικά μουσεία, τα αρχαία μνημεία αλλά και οι τόποι με ιστορική μνήμη, όπως το θρυλικό Σούλι, που αποτέλεσε προπύργιο της αντίστασης των Ελλήνων κατά των Τούρκων.

Η εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ) Η εκπομπή ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην Θεσπρωτία (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 23, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.