Ήπειρος: Φιλοξενία και ενημέρωση Κυπρίων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων



Εκτός της οργανωμένης παρουσίασης της Ηπείρου στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» της Λευκωσίας, σε εξέλιξη βρίσκονται και άλλες παράλληλες δράσεις προβολής.

Στο πλαίσιο αυτό από 23 μέχρι 26 Μαρτίου, με το συντονισμό της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στην Π.Ε. Ιωαννίνων, 25μελής Κυπριακή αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από δημοσιογράφους και tour operators.

Η αποστολή επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον οποίο και ευχαρίστησε για τη συνδρομή της Περιφέρειας για την πραγματοποίηση του Fam Trip, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης συνεκτιμήθηκε ως ιδιαίτερα θετική η διαρκής προβολή της Ηπείρου στην τουριστική αγορά της Κύπρου, η οποία αναμένεται να έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Ιουλία Μαρκούλα έγινε παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου, με έμφαση στις δυνατότητες εξεύρεσης συνεργασιών που να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου κ.α.. Παρουσίαση της πόλης των Ιωαννίνων, έγινε από τον εκπρόσωπο του Δήμου κ. Στ. Ζέρβα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν: ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ιωαννίνων κ. Νίκος Γκόλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Μήτσης, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων κ. Σαμ Κουδούνης, ο Διευθυντής του ΕΟΤ Κύπρου κ. Θεόδωρος Θαλασσινός, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Σοφία Χαράμπους και ο Διευθυντής Πωλήσεων της TUS κ. Σταύρος Κυπριανού.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, έγιναν και συναντήσεις επιχειρηματιών με τους Κύπριους συναδέλφους τους , με σκοπό για την επίτευξη συνεργασιών.


Ήπειρος: Φιλοξενία και ενημέρωση Κυπρίων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων Ήπειρος: Φιλοξενία και ενημέρωση Κυπρίων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 02, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.