Ηγουμενίτσα: Άγνωστοι κατέστρεψαν την παιδική χαρά στον ποδηλατόδρομο και πέταξαν κομμάτια της στην θάλασσα


Οι βανδαλισμοί σε δημόσιους χώρους του δήμου Ηγουμενίτσας, δυστυχώς συνεχίζονται, με το τελευταίο κρούσμα να είναι η καταστροφή των λιγοστών παιχνιδιών, στην παιδική χαρά στην περιοχή του ποδηλατόδρομου.

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν την μοναδική τραμπάλα και πέταξαν το μισό τμήμα της, στην παραλία που βρίσκεται δίπλα από τον ποδηλατόδρομο.

Με ακατανόητο μένος κατέστρεψαν και τα υπόλοιπα παιχνίδια, στο μοναδικό σημείο του ποδηλατόδρομου όπου μπορούν να παίξουν μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ατόμων που καθημερινά επιλέγουν το σημείο για τη βόλτα τους, οι βανδαλισμοί πρέπει να έγιναν την Τετάρτη το βράδυ.

Η βαρβαρότητα, η ανευθυνότητα και η έλλειψη πραγματικής παιδείας, είναι αυτά που προκαλούν αυτές τις αντικοινωνικές συμπεριφορές και είναι αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει όλους μας.

Διαβάστε επίσης: Ηγουμενίτσα - Ο "βιασμός" της αθωότητας


Ηγουμενίτσα: Άγνωστοι κατέστρεψαν την παιδική χαρά στον ποδηλατόδρομο και πέταξαν κομμάτια της στην θάλασσα Ηγουμενίτσα: Άγνωστοι κατέστρεψαν την παιδική χαρά στον ποδηλατόδρομο και πέταξαν κομμάτια της στην θάλασσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 23, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.